ארוחה ב5 דקות! ריזוטו פטריות של השף יוחנן

    אסתי חדד Comments Off on ארוחה ב5 דקות! ריזוטו פטריות של השף יוחנן
    21:20
    02.05.24
    פנחס בן זיו No Comments on מפגיני שמאל באו לעורר פרובוקציות וגורשו בריקודים

    התכניות האחרונות

    ארכיון תוכניות

    פוסטים אחרונים

    תגיות

    מאת: השף יוחנן למביאסי, מתוך פינת המתכונים "הסודות של השף יוחנן".

    זמן עבודה: 5 דק' רמת קושי: קל כשרות: פרווה כמות: 4 מנות

    מצרכים:

    1 כף שמן זית
    350 גר' פטריות חתוכות
    100 גר' קינואה
    1 ליטר מרק ירקות חם (אפשר מ1-2 כפות אבקה)
    175 גר' אורז ריזוטו
    חופן טימין

    לריזוטו חלבי: גבינת פרמז'ן מגוררת

    האזינו לשף יוחנן מסביר בפינתו על אופן הכנת המתכון:

    אופן ההכנה:

    לחמם שמן בסיר ולטגן את הפטריות 2-3 דק', מוסיפים את הקינואה ומערבבים עוד כדקה.
    מנמיכים את האש ושופכים את ליטר הציר מרק כשהוא חם.
    מוסיפים את הריזוטו ומערבבים לאט לאט.
    מכסים את הסיר ומבשלים 5 דק', מוציאים את המכסה ומערבבים. מבשלים עד שהאורז מוכן.

    טיפ: אפשר לחלק את הציר ל3 שלישים, מבשלים את הריזוטו עם השליש הראשון של הציר, אחרי שהוא נספג מוסיפים עוד שליש, מערבבים ומוסיפים את השליש האחרון.



    0 תגובות